20. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
En trussel mod specifikke personer var årsagen til, at politiet i går stoppede færgetrafikken på Sjælland til og fra Sverige og Tyskland og lukkede Øresundsbroen og Storebæltsbroen i flere timer.

På et pressemøde i da på Politigården i København, løftede chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov lidt af sløret for årsagen til den store aktion, der betød kilometer lange køer ved storebæltsbroen og mange timers forsinkelser for trafikanter.

Den svensk indregistrerede sorte Volvo, som politiets store aktion i går gik på at finde, havde forinden opholdt sig i nærheden af hvor PET mente, at der var en trussel mod specifikke personer. Og da den kørte fra stedet i høj fart, valgte politiet at den skulle findes.

Og fundet blev den altså i forbindelse med den store politiaktion. Det viste sig dog, at hverken bilen eller de personer, som opholdt sig i bilen havde noget som helst med truslen mod personer, at gøre.

Politiet har derfor nu valgt at dele sagen i to sager. Det almindelige politi tager sig af sagen om den sorte Volvo og personerne i den, som var involveret i almindelig kriminalitet og PET fortsætter med sagen med truslen mod specifikke personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.