Stor politiaktion igang: Broer og færger til og fra Sjælland er lukket
Storebæltsbroen og Øresundsbroen, samt færgerne mellem Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg er fredag eftermiddag lukket. Det oplyser politiet.

Isolationen af Sjælland/Lolland-Falster sker som led i en større politiaktion. Præcis hvad denne aktion går ud på eller hvad årsagen er, har politiet ikke meddelt noget om.

Udover indstillingen af færgesejladsen og lukningen af broerne, blev togtafikken til og fra Sjælland også er indstillet. Kort efter klokken 15 meddelte DSB, at man havde fået tilladelse til at køre med togene igen til og fra Fyn og Sverige.

Omkring kl 15.40 blev også Storebæltsbroen åbnet for trafik igen. Også færgetrafikken mellem Helsingør-Helsingborg er blevet genåbnet.

Flytrafikken til og fra Københavns Lufthavn er ikke påvirket af politiaktionen.

Ifølge den svenske avis Aftonbladet er der tale om en kidnapning, hvor en svensk indregistreret udlejningsbil (hyrbil) fra Stockholm af mærket Volvo, skulle være involveret. Ifølge Aftonbladet har politiet fået besked på, at taxien skal standses for enhver pris.

Politiet efterlyser bil

Københavns Politi efterlyser nu en sort svensk indregistreret Volvo V90 med registreringsnummer ZBP 546.

I køretøjet befinder sig formentlig 3 personer, som sættes i forbindelse med alvorlig kriminalitet.

Vidner, som observerer køretøjet skal straks kontakte politiet på 112.

Det er vigtigt, at man ikke selv forsøger at kontakte personerne, men blot observerer og melder det man ser til politiet.

Senest opdateret kl. 16.07 med oplysninger om den seneste trafiksituation.

Netavisen Sjælland følger sagen..

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.