Østre Landsret: Livstid til Peter Madsen
Østre Landsret har i dag stadfæstet byrettens dom mod Peter Madsen.

Det betyder, at raketbyggeren og opfinderen skal i fængsel på livstid for drabet på den svenske journalist Kim Wall.

Skyldsspørgsmålet var ikke en del af ankesagen, da Peter Madsen kun havde valgt at anke straffen.

Peter Madsen forsvarer procederede for at hendes klient “kun” skulle have en straf på 14-16 års fængsel, bl.a. argumenterede hun, at Peter Madsen ikke tidligere har været straffet. Men retten valgte altså, at efterkomme anklagerens krav og derved stadfæste byrettens dom.

På et punkt var der dog forskel i forhold til byretten og det er i erstatningsspørgsmålet. Østre Landsret bestemte, at Peter Madsen skal betale godt 328.000 kroner til Kim Walls forældre og 150.000 kroner til Kim Walls danske kæreste.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.