11-årig pige væltet af cyklen og befamlet i skridtet
Fredag eftermiddag klokken 15.23 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en far, som fortalte, at hans 11-årige datter kort forinden var blevet forulempet på et stiystem på vej hjem fra skole.

Pigen kørte på sin cykel mellem Enghusene og Hyldebærlunden i Greve, da hun blev antastet af en yngre mand. Han skubbede hende af cyklen, så hun faldt af, hvorefter han lagde oven på hende og befølte hende i skridtet uden på bukserne. Pigen sparkede og slog fra sig, hvilket fik manden til at flytte sig fra hende, og spørge hende om hun var ok. Han flygtede herefter fra stedet.

Pigen har beskrevet manden som: Dansk af udseende, 15-20 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning. Han var iført sorte sko og bukser, en gul hættetrøje med sorte striber på hætten. Han medbragte en cykel.

Politiet sendte en patrulje til stedet, der ledte efter en mand med det nævnte signalement i området uden at finde ham.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre for borgere, der har bemærket en mand med dette signalement i Greve omkring gerningstidspunktet. Opmærksomheden henledes især til den specielle gule hættetrøje med sorte striber på hætten. Politiet kan kontaktes via telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.