29. marts 2024

Avedøre IF fik lørdag eftermiddag besøg af Holbæk B&I i Danmarksserien.

Efter sidste weekends 4-0 nederlag til Herlev, havde Avedøre brug for oprejsning og den måtte gerne komme på hjemmebanen.

Gæsterne forsøgte at presse hjemmeholdet i starten af kampen og efter et kvarter blev Holbæk tilkendt straffespark, da Niklas Myhrmann fældede holbækkeren Mikkel Jensen i feltet. Holbæks ellers ret skudsikre Birol Serinkanli stod for straffesparket, der endte i en redning fra Avedøres målmand Rasmus Siggaard.

I 32. minut bragte hjemmeholdet sig foran 1-0, på et mål af Martin Stephan Nielsen.

Efter pausen fik Avedøre nærmest nærmest fik et mål foræret, da Holbæks målmand Mikkel Kvist begik straffespark mod Mikkel Verlis i forsøget på at forsvare sit mål.

Straffesparket blev eksekveret af Bjørn Jensen, som placerede bolden uden for Kvists rækkevidde til 2-0.

Resten af kampen kunne hjemmeholdet koncentrere sig om, at holde Holbæk på afstand og væk fra scoringer.