Falsk politimand standsede bilist
En 27-årig mand fra Høng i Nordvestsjælland ringede onsdag aften kl. 20.20 til politiet og fortalte, at han var blevet standset af en falsk politimand.

Episoden var sket, da den 27-årig kom kørende i sin bil på Hovedgaden i Høng. Han bemærkede en sort VW Touran, som kørte bag ham, og på et tidspunkt tændtes der for et blåt blink på Touranen, hvilket fik den 27-årig til at standse.

En mand steg ud af Touranen og viste et rødt/hvidt stopskilt uden ”politi” på. Manden spurgte den 27-årige, hvordan det var han kørte.

“Betjenten” lugtede ifølge den 27-årige af alkohol, hvilket gjorde, at han fattede mistanke, og spurgte efter at se ”betjentens” politi-id. Dette ønskede han ikke at fremvise, og da den 27-årige pressede på, kørte manden i Touranen væk fra stedet i høj fart.

Politiet sendte en patrulje til stedet, der ledte efter den falske betjent i Høng-området, men fandt igen.

Anmelderen beskrev den falske betjent som: mand, dansk af udseende, lyst hår, 40-48 år, 182-185 cm høj, almindelig af kropsbygning. Han var iført mørk hættetrøje og blå cowboybukser.

Politiet opfordrer borgerne til at bede politiet fremvise deres id-kort, hvis de er i tvivl om, hvor vidt der er tale om en ægte betjent.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører meget gerne fra borgere, der har oplevet noget lignende. Politiet kan kontaktes via 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.