Web-TV: Se CPH Half Marathon live
Følg transmissionen fra CPH Half på Netavisen Sjælland. Foto: Sparta
Du kan følge CPH Half direkte via livestream her på Netavisen Sjælland.

I dag løbes den fjerde udgave af Copenhagen Half Marathon, og det er med et historisk stærkt elitefelt. Hos herrerne er der hele 14 mænd med en personlig rekord på under 60 minutter, og blandt dem er Abraham Cheroben, Jorum Okombo og Jemal Yimer Mekonnen. De to førstnævnte blev nummer et og to sidste år ved CPH Half, tilmed i tider som har gjort dem til den tredje og den ottende hurtigste mand nogensinde, mens Mekonnen i år er nummer tre på verdensranglisten.

Herrernes felt byder også på en utrolig interessant debutant i form af den dobbelte verdensmester på 3000 meter indendørs Yomif Kejelcha, som tilmed lige har løbet den syvende hurtigste tid nogensinde på 5000 meter bane.

Målsætningen er en ny verdensrekord
Hos kvinderne er bredden ligeledes stor, med fire løbere med en personlig rekord på under 66.30 minutter, men der er en stor favorit. Joan Chelimo Melly, sidste års nummer to, har tidligere i år løbet 65.04 minutter, blot 14 sekunder fra en ny verdensrekord. En verdensrekord hun satser 100 procent på at slå ved CPH Half. Kvindernes felt indeholder også Sifan Hassan, som er europamester og indehaver af europarekorden på 5000 meter bane.

Følg med live
Mere end 22.000 løbere er tilmeldt løbet, som transmitteres direkte fra kl. 11.00 og kan følges herunder:

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.