Fremmed mand opførte sig mistænkeligt på plejehjem – beboers værelse gennemrodet
Politiet opfordrer beboerne på plejehjem til at låse døren til deres værelser efter en episode med en mistænkelig mand på et plejehjem i Bredgade i Roskilde.

I går klokken 13 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra personalet på Margrethe Hjemme, som fortalte, at de havde haft besøg af en udenlandsk mand, der på en blanding af engelsk og tysk spurgte, om han kunne sove der. Personalet afslog og viste manden ud. Kort efter så personalet, at manden kom ud fra en af beboernes værelser, mens beboeren, en 85-årig kvinde, var tilfrokost. Manden blev igen bortvist fra stedet. Efterfølgende opdagede personalet, at beboerens værelse var gennemrodet, idet en skuffe stod på klem og sengetøjet var i uorden, selvom sengen var redt kort forinden. Beboeren kunne ikke redegøre for, om noget var stjålet, men personalet ville kontakte de pårørende, for at få klarlagt om der manglede noget fra værelset.

Personalet beskrev manden som: 25-30 år, ca. 175 cm høj, slank med guldtænder i over og undermund. Han var iført sorte Adidas bukser med striber, sort kasket og sort skindjakke

Efter onsdagens epsiode opfordrer politiet nu personalet på plejehjem i området til, at tage kontakt til udefrakommende personer, der kommer på hjemmet og få klarlagt, hvad deres ærinde på stedet er. Beboerne og de pårørendeopfordres til at låse dørene, når beboerne ikke befinder sig på værelset. Politiet vil gerne høre fra borgerne, hvis de oplever noget lignende.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.