Anholdt efter vold mod ekskæreste
Et opgør om et tidligere kæresteforhold endte tirsdag aften med, at en 25-årig mand blev anholdt og sigtet for vold. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den 25-årige ankom omkring klokken 19.30 til en adresse i Sakskøbing, hvor det kom til en meningsudveksling med ekskæresten, en 18-årig kvinde, og han slog hende i ansigtet og sparkede hende på kroppen.

Den 25-årige blev anholdt klokken 20.10, og da politiet bagefter ransagede hans hjem, blev der fundet en dolk med en klinge på 14,5 cm, en foldekniv med et blad på 9,3 cm, 0,94 gram hash og adskillige ampuller og piller, der formentlig er doping. Den 25-årige blev herefter også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, knivloven og lov om visse dopingmidler. Han blev afhørt på politistationen i Nykøbing, inden han blev løsladt igen klokken 23.03.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.