Varetægtsfængslet efter fund af hampmark
En 55-årig mand fra Stege er blevet varetægtsfængslet, sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fremstilling, besiddelse og salg af euforiserende stoffer.

Det skete efter politiet fredag rykkede ud til et areal uden for Stege efter et tip om, at der blev dyrket hamp på stedet. Ganske som tippet sagde, fandt politipatruljen et jordstykke med hampplanter, der stortrivedes.

Den 55-årige mand, der var på stedet, blev anholdt og sigtet, og ved en efterfølgende ransagning blev der fundet flere tørrede planter, potknopper, nogle liter ufærdigt cannabisolie, og der blev høstet 915 hampplanter.

Lørdag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 25. september.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.