Mærkeligt røveri mod supermarked
Lørdag eftermiddag kort før klokken 17 fik politiet en anmeldelse om et mærkeligt røveri i supermarkedet Fakta på Trekroner Centervej i Himmelev, hvor en mand havde taget en øl og sagt, at der var et røveri.

Politiet kørte til supermarkedet, hvor det blev klarlagt, at en mand havde stillet sig i kø og ved kassen sagt, at der var tale om et røveri, og at personalet gerne måtte ringe til politiet. Manden var efterfølgende gået fra stedet og blev med hjælp fra vidner lokaliseret til en tankstation på Østre Ringvej/Københavnsvej. Her anholdt politiet en 41-årig mand fra Roskilde som mistænkt for røveriet i Fakta, hvilket han straks erkendte, da han gerne ville i kontakt med politiet.

På politistationen blev den anholdte tilset af en læge, hvorefter den 41-årige blev løsladt, men efterfølgende straks indlagt på et hospital til fornøden behandling. Formelt er han sigtet for røveri og vil i den anledning høre nærmere fra politiet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.