51-årig kvinde sigtet for hærværk mod flere biler
Søndag morgen kort før klokken 8 anmeldte en 49-årig mandlig bilejer fra Nykøbing Sj., at en kvinde havde revet bagrudeviskeren af og kastet en pose med flasker mod anmelderens bil, der holdt på Madvigs Plads i Nykøbing Sjælland.

Bilens frontrude var gået itu ved hærværket, som bilejeren havde set kvinden forøve, inden hun efter tilråb fra bilejerens side gik i retning mod byen.

Politiet kørte til området for at lede efter den mistænkte kvinde. Under eftersøgningen fik politiet i et supermarked kontakt til et par kvindelige kunder, der oplyste, at en formentlig sindsforvirret kvinde uden grund havde spyttet på dem. Til sidst fandt politiet den mistænkte kvinde bag en bygning i Havnegade, hvor politiet anholdt en 51-årig kvinde fra Nexø. Hun blev bragt til politistationen i Roskilde og sigtet for i alt syv forhold af hærværk mod biler de seneste par dage på Annebergparken, Egebjergvej og nu senest Madvigs Plads.

Alle biler havde fået ødelagt frontruden eller vinduesviskerne, og den fremgangsmåde ved hærværk mod biler havde politiet tidligere sigtet kvinden for. Derfor mistænkte politiet hende også for at stå bag de syv tilfælde af tilsvarende hærværk. Efter afhøring til sagerne løslod politiet kvinden, da der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør eller andre indgreb over for hende. Hun vil senere høre nærmere fra politiet, når erstatningskravene i sagerne er opgjort.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.