Politiet videoovervåger i Haslev, Nakskov og Slagelse
Fremover kan politiet kigge med og se hvad der sker i bestemte område af Haslev, Nakskov og Slagelse.

Der er nemlig opsat videoovervågning og fra i dag lørdag, vil den være aktiv i døgndrift. Dermed vil kyssende kærestepar, tissetrængende fulderikker, avisbude og travle forældre med børnene på slæb blive filmet i det som myndighederne kalder en “tryghedsskabende foranstaltning”.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i et samarbejde med Faxe, Lolland og Slagelse Kommuner etableret videoovervågning i områderne omkring Torvet i Haslev, Axeltorv i Nakskov og Byskov Allé i Slagelse.

Politiet oplyser, at videoovervågningen er tydeligt skiltet, så man som borger ved, at man bevæger sig ind i et overvåget område. Det er udelukkende Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi der har adgang til optagelserne, eksempelvis til brug for efterforskning af strafbare forhold.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.