Politiet videoovervåger i Haslev, Nakskov og Slagelse

Fremover kan politiet kigge med og se hvad der sker i bestemte område af Haslev, Nakskov og Slagelse.

Der er nemlig opsat videoovervågning og fra i dag lørdag, vil den være aktiv i døgndrift. Dermed vil kyssende kærestepar, tissetrængende fulderikker, avisbude og travle forældre med børnene på slæb blive filmet i det som myndighederne kalder en “tryghedsskabende foranstaltning”.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i et samarbejde med Faxe, Lolland og Slagelse Kommuner etableret videoovervågning i områderne omkring Torvet i Haslev, Axeltorv i Nakskov og Byskov Allé i Slagelse.

Politiet oplyser, at videoovervågningen er tydeligt skiltet, så man som borger ved, at man bevæger sig ind i et overvåget område. Det er udelukkende Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi der har adgang til optagelserne, eksempelvis til brug for efterforskning af strafbare forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.