Unge truede skuespillere og filmfolk – tv-optagelser stoppet

Arkiv foto: Danfax.dk

Trusler fik fredag eftermiddag skuespillere og medarbejdere fra DR til at stoppe optagelserne til en tv-serie og forlade Farum Midtpunkt.

Skuespillere og medarbejdere var i boligbebyggelsen i forbindelse med optagelser til en tv-serie, da en gruppe på omkring 12 unge henvendte sig til dem og truende udtrykte deres utilfredshed med tv-holdets tilstedeværelse.

Nordsjællands Politi fik anmeldelsen klokken 12.30, men de unge var forsvundet fra området, da politiet kort tid efter nåede frem. Politiet har efterfølgende talt med de berørte skuespillere og medarbejdere fra DR.

– Det er en episode, som vi tager alvorligt. Vi sørger for at holde ekstra øje med området både i dag og i den kommende tid, for det skal naturligvis være sådan, at borgere og andre kan færdes trygt i området og folk kan passe deres arbejde i fred, siger vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi hører også gerne fra folk i området, som kan bidrage med oplysninger til sagen. Politite kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.