29. marts 2024

Politiet rykkede ud til h/f Rørvangsparken i Holbæk hvor en mand blev livstruende kvæstet i et slagsmål. Foto: Michael Johannessen.

Politiet rykkede ud til h/f Rørvangsparken i Holbæk hvor en mand blev livstruende kvæstet i et slagsmål. Foto: Michael Johannessen.
En mand fik livstruende kvæstelser og døde i forbindelse med et slagsmål i haveforeningen Rørvangsparken i Holbæk. Det skriver Holbaekonline.dk.
Politiet rykkede sammen med en ambulance og lægehelikopter fredag aften ud til haveforeningen efter at være blevet alarmeret om slagsmålet.

På trods af livreddende førstehjælp til en 48-årig mand fra Holbæk, stod hans liv ikke til at redde på grund af blodtab og alvorlige læsioner efter en skarp genstand.

Den mistænkte gerningsmand,en 59-årig mand fra Holbæk, stak efterfølgende af fra stedet på en knallert, men Holbaekonline.dk skriver, at han ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, blev fundet og anholdt senere på aftenen.

Politiet har siden anmeldelsen været tilstede i haveforeningen, hvor politiets teknikere foretager undersøgelser på gerningsstedet.

De pårørende til den 48-årige er underrettet.

Seneste opdatering kl. 00.25 (01.09.2018)

Se foto og video: Holbaekonline.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.