Påvirket bilist sigtet for salg af stoffer
En anmeldelse om en bil, der holdt med motoren i gang på Skellebjergvej i Dianalund resulterede mandag formiddag i, at en mand blev sigtet for bl.a. salg af euforiserende stoffer.

For efter at have modtaget anmeldelsen, kørte en patrulje til stedet, hvor de fik kontakt med en 29-årig mand fra Nysted, som sad i bilen. Det viste sig, at den 29-åriges kørekort var blevet inddraget, og desuden virkede han til at være påvirket af stoffer.

Da politibetjentene undersøge bilen, blev der fundet 3,1 gram kokain, 12,9 gram hash og en digitalvægt, og den 29-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, kørsel i påvirket tilstand og for salg af euforiserende stoffer.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.