Kalundborg: To personer overfaldet på Klosterparkvej

Foto: Rigspolitiet.


Søndag aften kort før klokken 19.30 modtog politiet en anmeldelse fra to mandlige familiemedlemmer på 22 og 51 år, om at de netop var blevet overfaldet af en gruppe på 10-15 unge ved en af boligblokkene på Klosterparkvej.

Gruppen var flygtet fra stedet i ukendt retning.

Politiet kørte til området, men mødte ikke umiddelbart nogen mistænkte i området, hvor politiet traf de to forurettede.

Hele episoden var startet, da den 22-årige i området gik i retning mod et nærliggende supermarked. Undervejs blev han kontaktet af en mand, der spurgte efter en cigaret, men fik afslag. Straks herefter fik den 22-årige et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han fik øje på en gruppe unge mænd på vej mod ham. Han tog flugten hen til det 51-årige familiemedlem, der ville forsøge at tale gruppen til fornuft. Det endte med, at begge igen blev overfaldet med slag og spark af gruppen af unge mænd, hvoraf nogle var maskerede.

De to ofre blev i tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og fornøden behandling samt registrering af skaderne, de havde pådraget sig.

Ifølge det yngste offer skulle motivet til overfaldet måske være hævn i forhold til en tidligere retssag, hvor den 22-årige bl.a. havde afgivet et vidneudsagn i retten.

Politiet arbejder nu med sagen og forsøger med baggrund i ofrenes forklaringer og den tidligere straffesag at få identificeret personerne i overfaldsgruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.