28. marts 2024

Politiet efterlyser denne mand som formodet gerningsmand til et røveri mod Røde Kors på Nordre Fasanvej i København. (Politifoto)

Politiet efterlyser denne mand som formodet gerningsmand til et røveri mod Røde Kors på Nordre Fasanvej i København. (Politifoto)

For en uge siden blev Røde Kors på Nordre Fasanvej 224 på Nørrebro i København udsat for røveri – nu har politiet offentliggjort et overvågningsbillede af den formodede gerningsmand.

Røveriet fandt sted fredag d. 17. august kl. 10.40.

Gerningsmanden kom kørende på en mørk herrecykel med metalfælge med placeret barnesæde mrk. Yepp foran med tilhørende bøjle, så et barn kan holde fast. Han stillede cyklen ved indgangen til Nordre Fasanvej 224 og gik op på 2. sal til Røde Kors, hvor han ved trussel med en mørk pistol fik udleveret 2 pengekasser med et kontant beløb.

Efter røveriet cyklede gerningsmanden i retning mod Ørnevej/Nørrebro Station.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 40-50 år, ca. 170 cm høj, hulkindet, slidt/smalt ansigt, iført mørk elefanthue, mørk vinterjakke, mørke joggingbukser med lyst hvidt logo på venstre lår, hvide sko med sort staffering og sorte snørrebånd. Han talte dansk, og medbragte en større sportstaske med rem, som hang over skulderen.

Ifølge politiet er gerningsmanden formentlig fra lokalområdet..

Københavns Politi hører gerne fra vidner eller andre med oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.