3 års fængsel for opbevaring og besiddelse af 1,5 kg amfetamin
Foto: Rolf Larsen

En 45-årig mand er i dag ved retten i Holbæk dømt for opbevaring og besiddelse af 1,5 kg amfetamin.

Politiets efterforskningsfællesskab Særlig Efterforskning Øst ransagede i onsdags en adresse i Odsherred Kommune. Ved ransagningen fandt politiet 1,5 kg amfetamin, mindre mængder MDMA og hash samt 3 pebersprays.

I går blev en 45-årig mand så anholdt i sagen.

Manden blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk. Retsmødet blev af hensyn til efterforskningen holdt for lukkede døre. Manden erkendte han at have været i besiddelse af narkotikaen hovedsageligt med henblik på videreoverdragelse, ligesom han erkendte besiddelse af de 3 pebersprays. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag, og han fik en dom på stedet på 3 års fængsel. Han modtog dommen.

Den dømte er fortsat varetægtsfængslet.

– Jeg er meget tilfreds med dommen, som afspejler med hvilken alvor, man anskuer besiddelse af hårde stoffer i Danmark, siger senioranklager Pernille Søberg.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.