29. marts 2024

Onsdag formiddag blev politiet alarmeret, da en 40-årig mand var blevet overfaldet og udsat for vold fra en tidligere lejer.

Overfaldet skete ved et industrilejemål på Haslevvej ved Ringsted. Her var en tidligere lejer mødt op og frustreret over, at han ikke længere havde adgang til stedet på grund af en tidligere opsigelse fra udlejers side.

Der opstod en diskussion mellem de to parter, hvorefter den tidligere lejer hidsede sig op og slog den 40-årige i ansigtet med et krus og ødelagde en PC-skærm.

Den 40-årige flygtede fra sit kontor ud til et område, hvor andre personer arbejdede, og som måtte lægge sig mellem de to parter for at undgå yderligere overfald på den 40-årige.

Den ophidsede, tidligere lejer flygtede herefter fra stedet i en bil, inden politiet nåede frem til stedet.

Politiet har nu optaget en anmeldelse om vold og skal senere have fat i den tidligere lejer, som, ifølge politiet, er fra den nordlige del af Næstved kommune med henblik på en sigtelse for bl.a. vold og afhøring til sagen.

Offeret blev vejledt om efterfølgende at søge læge med henblik på undersøgelse og registrering af eventuelle skader som bevis i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.