20. april 2024

Rockergruppen No Surrender har overgivet sig. I hvert fald skal den danske afdeling være opløst. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Ekstrabladet.dk skriver, at man har talt med en tidligere talsmand for No Surrender i Danmark, som bekræfter, at gruppen er opløst i Danmark.

Netavisen Sjælland har også modtaget informationer i den retning, som går på, at den danske afdeling har afleveret rygmærkerne til folkene i Holland. Det er dog ikke noget, vi i skrivende stund har fået bekræftet fra officiel side hos No Surrender.

No Surrender MC Denmarks – og District 26’s – forskellige tilstedeværelser på internettet er ikke længere tilgængelige, men afdelingen fremgår fortsat af No Surrender MC’s officielle hjemmeside.

Brød ud af Satudarah MC
No Surrender blev startet i Holland i 2013 da en række hollandske medlemmer af rockerklubben Satudarah MC brød ud og dannede No Surrender.

I Danmark havde Satudarah MC åbnet sin første afdeling i Bagsværd, senere blev en afdeling åbnet i Brøndby med navnet District 26. I 2015 forlod denne afdeling Satudarah MC og i sensommeren samme år dannede den grundlag for No Surrenders indtog i Danmark.

I efteråret 2016 meddelte No Surrender MC Denmark, at man åbnede støtteklubben “No Retreat” på Vestegnen, i Valby og i Holbæk. Der var ikke tale om en motorcykelklub, da medlemmerne ikke behøvedet at have motorcykler.

I de tre år der er gået siden No Surrender MC kom til Danmark, har medlemmer af klubben været involveret i sager sager om bl.a. vold og våben.

Brand i klubbens rockerborg
I mandags, d. 20 august, blev politi og brandvæsen klokken 07.44 sendt ud til en brand i No Surrenders rockerborg på Lyngager 9 i Brøndby.

Ifølge Hovedstadens Beredskab blev branden klassificeret som “mindre ildløs i bygning”, som blev slukket med et højtryksrør og derefter blev bygningen luftet ud.

Video fra branden kan ses hos LocalEyes.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.