18-årig mand varetægtsfængslet for flere påsatte brande i Slagelse
Arkivfoto: Hans / Pixabay

I går blev en 18-årig mand anholdt i forbindelse med efterforskningen af flere påsatte brande i området omkring Ringparken i Slagelse.

Den 18-årige, der er fra lokalområdet, har ifølge politiet, erkendt de foreløbige sigtelser og han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Her valgte dommeren, at varetægtsfængsle ham i foreløbig fire uger.

– Efter flere ildspåsættelser i området er vi meget tilfredse med, at have foretaget anholdelse og sigtelse. Vi tager naturligvis disse sager meget alvorligt, da ildspåsættelserne skaber stor utryghed og kan være forbundet med stor fare, særligt i denne tørre tid, siger vicepolitiinspektør Allan Holm.

Den videre efterforskning skal nu klarlægge hvor mange brande den 18-årige har stået bag.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.