Mand stjal oksemørbrad

Mandag aften ved 18-tiden stjal en mand fem oksemørbrad fra et supermarked på Jægersborg Allé i Charlottenlund.

Manden havde i første omgang lagt kødet i en indkøbsvogn, men gik herefter ind i vinafdelingen, hvor han pakkede kødet ned i en sportstaske. Herefter forlod han forretningen og kørte fra stedet sammen med en kvinde.

Manden beskrives som slavisk af udseende, 35-40 år, 185-190 cm høj og muskuløs. Han har sort, kort hår som er kort i siderne og lidt længere på toppen af hovedet, kort skæg rundt om munden og var iført grå shorts, grå og sort langærmet trøje. Han medbragte en sort/orangefarvet sportstaske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.