Farvel og goddag hos Odsherred Erhvervsforum

Odsherred Erhversforum byder to nye medarbejdere velkommen.

1. august startede Margrethe Bjerre som økonomi- og sekretariatsmedarbejder hos Odsherred Erhvervs Forum. Hun har været 32 år i Danske Bank koncernen, både som børsmægler i Realkredit Danmark og forretningsudvikler i Danske Banks IT-afdeling. Senest kommer Margrethe fra en økonomi stilling hos Berendsen Textil Service A/S i Holbæk. Derudover har Margrethe en HD i finansiering og merkonom i personale/organisation, IT og regnskab.

I går startede Anni Juul Jensen i OEF. Hun har en bred baggrund fra det private erhvervsliv og har de sidste 4 år arbejdet som konsulent for Kalundborgegnens Erhvervsråd, med ansvar for bl.a. B2B og projekter for Kalundborg Jobcenter. Tidligere har hun arbejdet som HR-partner og projektleder hos Lemvigh-Müller. Derudover har Anni en teoretisk baggrund med en HR-akademiuddannelse tillige med en uddannelse som coach og samtaleterapeut.

Ansættelsen af Margrethe Bjerre og Anni Juul Jensen er samtidig farvel til konsulent Jes Wilhelmsen, som har lagt meget tid og energi i, at få Odsherred Erhvervsforum op at køre, og til Tina Lassen, der af personlige årsager har valgt at stoppe hos OEF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.