Anti-islamister demonstrerede i Nordbyen
Tirsdag eftermiddag måtte politiet afse flere politipatruljer til at være tilstede, da partiet Stram Kurs valgte at demonstrere i Nordbyen i Slagelse.

Demonstrationen var anmeldt til at finde sted mellem kl. 17 og 20.

Stram Kurs’ stifter og leder, Rasmus Paludan, var blandt demonstranterne. Han havde iført sig en skudsikker vest til demonstrationen.

Partilederens tilstedeværelse skabte en del uro blandt de lokale beboere i området, hvilket resulterede i tilråb, ligesom nogle få kastede med sten og flasker. Der blev også registreret en brand i en container, en bilbrand og enkelte småbrande, der blev slukket af politiet.

Politiet sikrede, at Rasmus Paludans demonstration blev gennemført, og ingen – hverken demonstranter eller politifolk – kom til skade ved hændelsen.

Rasmus Paludan og Stram Kurs har under parolen “Demonstration for Danmark og mod ghettoens fremmede kriminelle samfundstabere” gennemførte flere lignende demonstrationer i bl.a. Greve, Taastrup og Ishøj, og seneste i mandags på Motalavej i Korsør.

Stram Kurs vil have forbudt religionen Islam i Danmark, et totalt stop for ikke-vestlig indvandring samt massive hjemsendelser af ikke-vestlige borgere Danmark.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.