Mand fundet dræbt af skud – en person anholdt
Foto: Rigspolitiet

Fredag formiddag rykkede politiet ud til et muligt drab begået på en landbrugsejendom nær Holeby på Lolland.

Politiets efterforskning, indledende tekniske undersøgelser og afhøringer viser, at en mand i 50’erne er blevet skuddræbt på stedet. Det oplyser politikommisær Marianne Roed fra afd. Personfaglig kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har anholdt en mand i 50’erne der sættes i forbindelse med drabet, og ifølge politikommisæren vil den anholdte blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen ved retten i Næstved, hvor det forventes, at der vil blive begæret lukkede døre.

Politiet kan ikke sige noget om motivet til drabet på nuværende tidspunkt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.