Politiet søger vidner til brandsag i Kalundborg

Fredag den 25. maj om aftenen blev der påsat en brand i City Market på Slagelsevej i Kalundborg. Nu søger politiet vidner.

Branden blev anmeldt klokken 22.16 og siden har politiet efterforsket branden. Der sider for tiden to personer varetægtsfængslet i sagen, men før sagen gøres helt færdigt, vil politiet gerne tale med kunder og en ung mand, som man mener kan have vigtige informationer.

Politiet vil altså gerne tale med kunder, som har været i forretningen imellem kl. 21.00 – kl. 22.00- eller senere samme aften den 25. maj.

Endvidere efterlyser politiet den unge mand, der kom forbi forretningen, da anmelderen stod og talte med alarmcentralen/politiet og som medvirkede ved evakueringen af ejendommen.

Den unge mand beskrives som: formentlig dansk, 25-30 år, lidt kraftig af bygn. iført sort jakke og mørke jeans. Vidnet kan sidde inde med vigtige informationer, som politiet kan bruge i deres efterforskning.

Han hjalp anmelderen med at holde hendes hund og passe på hendes 2 poser, medens hun assisterede med at evakuere beboerne i ejendommen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.