Nyt i sagen om forsvundne Sabedin Veseli

Den forsvundne Sabedin Veseli. (Politifoto)


Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med, at der er kommet nye oplysninger i sagen om den forsvundne Sabedin Veseli.

Den forsvundne Sabedin Veselis hvide Cherovlet Spark, som den blev fundet på Vintappervej i Lyngby (Politifoto)


Den 43-årige makedonske mand forsvandt 4. februar i år sporløst fra sin bopæl i Ballerup. Politiet arbejder med flere teorier og kan ikke udelukke, at der ligger en forbrydelse bag hans forsvinden.

Den 43-årige var bruger af en hvid Chevrolet Spark personbil med registreringsnummer GF 21 840. Dette køretøj blev kort efter hans forsvinden fjernet fra en p-plads i Ballerup. Køretøjet blev i tirsdags den 17. juli fundet parkeret i Lyngby på Vintappervej over for nr. 14 (se foto)

Bilen har holdt i Lyngby i nogen tid

– Afhøringer blandt beboerne på Vintappervej, sammenholdt med de indledende tekniske undersøgelser, tyder på, at bilen har holdt på vejen i nogen tid – præcist hvor længe er fortsat uvist. Men vi håber at folk der har deres gang i området, eller i øvrigt kender til sagen, kan hjælpe os, siger politikommissær Ole Nielsen.

Har nogen lagt mærke til bilen og har man oplysninger om, hvornår bilen blev efterladt på Vintappervej så hører politiet meget gerne om det. Københavns Vestegns Politi kan døgnet rundt træffes på telefon 43861448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.