18. april 2024

En af de helt store fan-favoritter hos Brøndby IF, Christian Nørgaard, skal fremover spille for den italienske serie A klub, ACF Fiorentina.

Salget er sket med virkning fra i dag, oplyser vestegnsklubben i en selskabsmeddelelse.

Salgsprisen for Christian Nørgaard er ca. 26 mio. kr.

Embed from Getty Images

– Det er et kæmpe skulderklap til både Christian Nørgaard og Brøndby IF. Christian har som både fodboldspiller og person gennemgået en enorm udvikling de seneste to sæsoner, hvor han også er blevet et bindeled til denne klubs mange fantastiske fans, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Når man på den måde vokser som spiller og leverer de præstationer, som Christian har leveret, er det kun naturligt, at de store klubber holder øje med ham. Her kom Fiorentina med en rigtig god mulighed for både Christian og Brøndby IF, og nu skal Christian så tage det næste skridt i sin udvikling i en ny klub og på et højere niveau.

Mange tanker og følelser
Om salget til den tratitionsrige italienske klub siger Christian Nørgaard:

– Der går rigtig mange tanker gennem mit hoved og følelser gennem min krop i dag. Den altoverskyggende tanke og følelse er dog taknemmelighed. Det er over for klubben, spillerne, staben og selvfølgelig fansene. De skal vide, hvor meget de betyder for både klubben og mig. De er helt unikke, og nu er jeg en af dem – en Brøndby-fan.

Om selve skiftet til Fiorentina forklarer han:

– Det er en kæmpe mulighed og et eventyr, som er værd for mig at forfølge. Det er en anerkendelse af den udvikling, jeg og klubben er gået igennem de sidste par år. Derfor ser jeg det som en positiv historie for både mig og Brøndby IF, siger Christian Nørgaard til Brøndby IFs hjemmeside og lover at komme hjemme og sige ordentligt farvel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.