Yderligere to anholdt efter skyderi ved tatovørforretning
Det var her ved tatovørforretnignen Don’t Fear Ink i Næstved, at en 22-årig mand i april blev skudt i benet. Foto: Google Streetview.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man har anholdt yderligere to personer i sagen om en skudepisode ved en tatoværforretning i Næstved tidligere i år.

De to mænd, der er 22 år og 29 år, blev tirsdag anholdt og sigtet for deres del af skudepisoden ved tatovørforretningen på Nordre Farimagsvej nr. 12 i Næstved den 20. april år. Her blev en anden 22-årig mand blev ramt i benet.

Den 22-årige blev efter endt afhøring fremstillet i Grundlovsforhør og varetægtsfængslet til den 1. august. Den 29-årige blev efter endt afhøring løsladt.

Anholdelserne fandt sted i forlængelse af en aktion den 28. juni, hvor 14 personer blev anholdt, og otte af disse efterfølgende blev varetægtsfængslet.

Skudepisoden har medført, at tre personer nu er sigtet i den konkrete sag, en af disse modtog fredag den 29. juni en straksdom for sin andel i skudepisoden, en er afhørt, og den sidste er varetægtsfængslet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.