60-årig anholdt for at sætte ild til sin seng
Fredag eftermiddag ved 14-tiden rykkede politi og brandvæsen ud til en brand på et socialpsykiatrisk bocenter på Boserupvej i Roskilde.

Branden var opstået i sengen på et værelse som tilhører en 60-årig mand. Han havde været alene på værelset da branden opstod.

Branndfolkene fik hurtigt slukket ilden på værelset.

Da den 60-årige beboer ikke umiddelbart kunne kunne redegøre for sin adfærd i forbindelse med brandens opståen, blev han formelt anholdt som mistænkt for mulig brandstiftelse på sit værelse og efterfølgende indbragt til skadestuen til behandling for sine lettere brandskader og til observation for eventuel røgforgiftning som følge af branden.

Efter en juridisk vurdering af de nærmere omstændigheder og den 60-åriges mulige rolle i brandens opståen, besluttede anklagemyndigheden, at den 60-årige skulle genanbringes på et psykiatrisk opholdssted i henhold til en tidligere dom. Ingen andre beboere var i fare i forbindelse med branden, hvor der kun skete skader på den 60-åriges værelse.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.