Efter nedrykning: Nu fyrer Lyngby cheftræneren

Lyngby Boldklub.


Lyngby Boldklub har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Thomas Nørgaard. Det oplyser klubben selv i en pressemeddelelse.

Fyringen kommer efter en tænkepausen, som er blevet brugt til at evaluere forårets præstationer både på og uden for banen. Og selvom vinterens konkurstrussel ikke ligefrem har givet de bedste arbejdsbetingelser, så er klubben kommet frem til, at der skal nye kræfter til på cheftrænerposten.

– Vi har i dag valgt at afskedige Thomas Nørgaard. Som klub har vi behov for nyt blod i trænerstaben. Thomas havde bygget sit eget team op, men vi tror ikke på, at de kan føre os tilbage i Superligaen. Og så er det også fair nok at sige stop. Derfor siger vi tak for denne gang og starter på en frisk med et nyt cheftrænerteam, som vi præsenterer på et senere tidspunkt. Lige nu takker vi Thomas Nørgaard for hans indsats for os gennem de sidste tre år og ønsker ham held og lykke med fremtiden” siger sportsdirektør Birger Jørgensen.

Vi har været igennem et noget utraditionelt forår
I forbindelse med fyringen siger Thomas Nørgaard.

– Jeg har været rigtig glad for mine tre år i Lyngby Boldklub. Det er en klub med hjerte og sjæl, en klub som jeg godt kunne se mig selv have fortsat i under de rigtige omstændigheder. Klubben har dog ønsket at viske tavlen ren for at kunne starte en ny fortælling. Det er en del af gamet, hvilket jeg accepterer. Vi har været igennem et noget utraditionelt forår, men på trods af det har jeg masser af gode oplevelser, som jeg tager med mig videre, og jeg ønsker Lyngby Boldklub al muligt held og lykke fremadrettet.

Klubben siger også farvel til førsteassistent Max Mölder og assistenttræner Stephen Foyston.

Lyngby BK røg ud af superligaen og ned i 1. division efter to nederlag til Vendsyssel FF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.