29. marts 2024

Taastrup FC vandt sikkert på hjemmebane, da holdet lørdag eftermiddag fik besøg af LSF i Danmarksserien.

Allerede efter seks minutter fik hjemmeholdet sin første scoring på tavlen, da Tonni Adamsen sendte bolden i LSFs net til 1-0.

Det blev fulgt op af endnu et mål Tonni Adamsen i 28. minut og dermed var Taastrup FC foran 2-0.

Tonni Adamsen var også involveret i Taastrups tredje mål, da han afleverede bolden til Nicolai Andersson, som udbyggede føringen til 3-0 16 minutter inde i 2. halvleg.

Hjemmeholdet havde fuld kontrol på kampen og i 72. minut gjorde Mathias R. Jensen det til 4-0 og det lignede det sidste søm i LSFs kiste. Men med blot et par minutter tilbage af kampen, fik LSF rettet lidt op på resultatet, da Frederik Oliver Jørgensen scorede til 4-1.