28. marts 2024

Frederikssund tabte på hjemmebane mod Luftofte BK i sæsonens sidste kamp i Sjællandsserien.

Christopher Nordlinn Hansen bragte Frederikssund foran 1-0 efter 19 minutters spil.

Med ni minutter tilbage af 1. halvleg udlignede gæsterne 1-1 på mål af Mads Thygesen.

Efter pausen gik spillet frem og tilbage over banen indtil Sylvester Øster Petersen bragte Lundtofte foran 1-2 på et assist af Lukas Linjengren.

I det sidste minut af den ordinære spilletid udlignede Asam Kielsgaard til 2-2 for Frederikssund og dermed så det ud til at kampen skulle ende uafgjort.

Men i tillægstiden lykkedes det gæsternes Martin Hemmingsen at sende bolden i Frederikssunds mål og dermed bringe Lundtofte foran til slutresultatet 2-3.

Frederikssund sluttede dermed på en samlet 4. plads i pulje 1 og kan se frem til et år mere i Sjællandsserien.