Butikstyve stjal cigaretter

Torsdag aften klokken 20.38 fik politiet en anmeldelse fra personalet i Fakta på Hovedgaden i Hårlev om tyveri af tre kartoner cigaretter, som to yngre mænd netop havde stjålet fra området ved kassen.

Kort forinden havde en politimand i sin fritid set de to mænd løbe fra stedet, men trods en forfølgelse var mændene forsvundet i området ved togstationen.

Politiet kørte til området og fik kontakt med den ene, som var en 18-årig mand fra Espergærde. Han blev sigtet for tyveri af de tre kartoner cigaretter sammen med en anden medgerningsmand, som politiet ikke fandt torsdag aften. De tre kartoner cigaretter blev heller ikke fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.