17-årig opdagede indbrud hos boghandler og alarmerede politiet

I nat omkring kl. 02.30 slog en 17-årig ung mand fra Bjæverskov alarm til politiet, efter at han og en kammerat i Nørregade i Køge bemærkede, at en rude var pillet ud ved en boghandler.

Inde i forretningen så de en mand stå og rode ved kasseapparatet, inden manden forlod butikken og flygtede ad Nørregade mod S-togsstationen.

Anmelderen og kammeraten fulgte efter og gav undervejs meldinger til politiet, som traf alle parter ved Køge S-station. Her kunne den 17-årige anmelder udpege indbrudstyven, som viste sig at være en 52-årig mand fra Roskilde. Han blev anholdt som mistænkt for indbrud i boghandleren, og ved visitationen fandt politiet et firecifret kontantbeløb og et par skruetrækkere som indbrudsværktøj.

Politiet formoder, at pengene er stjålet fra boghandleren, hvis personale politiet dog ikke fik kontakt med i nat for at få afklaret dette spørgsmål.

Den 52-årige blev transporteret til politistationen i Roskilde, hvor det blev klarlagt, at han i forvejen var efterlyst af politiet som udveget fra en institution, hvor han skulle opholde sig. Efter endt afhøring i dag blev han bragt tilbage til instiutionen, hvorfra han var undveget. Han vil senere skulle en tur i retten, når sagen mod ham skal behandles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.