13-årig pige voldtaget – 17-årig varetægtsfængslet i sagen

En 17-årig mand fra Sydsjælland blev søndag varetægtsfængslet, sigtet for at have voldtaget en 13-årig pige.

Voldtægten er sket på Sauntevej i Hornbæk lørdag eftermiddag omkring klokken 17.

Den 13-årige og den 17-årige havde et fjernt bekendtskab, og havde aftalt at mødes på Sauntevej i Hornbæk lørdag eftermiddag. Da den 13-årige kom til stedet, kaldte den 17-årige mand på hende inde fra et buskads.

De to har haft helt forskellige intentioner med deres møde, og den 13-årige afviste gentagne gange den 17-åriges opfordring til sex. Alligevel tog han fat i hende og begik en fuldbyrdet voldtægt mod hende, hvorefter han forlod stedet.

Den 13-årige pige fik efter voldtægten kontakt til sin mor, som straks kontaktede Nordsjællands Politi. Mens politiet var i gang med en gerningsstedsundersøgelse på Sauntevej, kom den 17-årige forbi. Han blev på baggrund af pigens meget nøjagtige signalement genkendt af politifolkene derude og anholdt.

Politiet søger vidner
Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som har set eller hørt noget i området omkring mellem rundkørslen på Sauntevej og Hornbæk Fitness lørdag den 2. juni 2018 ved 17-tiden. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Nordsjællands Politi kæder ikke umiddelbart sagen fra den 2. juni sammen med en anden voldtægt, der blev begået mod en 33-årig kvinde den 17. maj i Hornbæk Plantage. Efterforskningen af den sag er fortsat i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.