To anholdt for eksplosionsagtig brand i kiosk
Fredag aften kort kl. 22 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en eksplosionsagtig brand i en kiosk i en ejendom med beboelse på Slagelsevej i Kalundborg.

En 46-årig mand fra Kalundborg, som havde været til stede i kiosken efter lukketid og ved brandens opståen, var i forbindelse med formentlig en røggaseksplosion blev lettere forbrændt og røgforgiftet, hvorfor han blev indbragt til skadestuen til fornøden behandling herfor. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der forrettede skader primært i butikslokalerne. Ved en foreløbig undersøgelse kunne politiet ikke umiddelbart finde nogen naturlig forklaring på brandens opståen.

Lørdag foretog kriminalteknikere en nærmere undersøgelse af brandstedet og kunne foreløbigt konkludere, at der var tale om forsætlig brandstiftelse ud fra de fundne spor på stedet.

Efterforskning i anledning af disse oplysninger fra kriminalteknikerne førte lørdag eftermiddag til anholdelse af den 46-årige mand fra Kalundborg samt tillige en 23-årig mand fra Kalundborg som mistænkte for forsætlig brandstiftelse i kiosken. De blev fremstillet i grundlovsforhør søndag.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.