Politiet vil være tilstede i Pusher Street dagligt
Københavns Politi har besluttet at man vil skrue op for indsatsen i Pusher Street og øge tilstedeværelsen markant.

Beslutningen er sket i forbindelse med at Pusher Street i dag er blevet genåbnet efter at have været lukket i flere dage.

– Vi havde håbet, at den midlertidige lukning af Pusher Street kunne blive permanent, men det har Christiania desværre ikke ønsket. Vi kan samtidig konstatere, at den organiserede hashhandel fortsætter. Vi vil ikke tillade et stort supermarked for hash midt i vores by, og derfor skruer vi nu op for indsatsen og vil fremover have fast daglig tilstedeværelse i Pusher Street, siger politidirektør Anne Tønnes.

Det betyder, at man fremover vil se et markant større opbud af betjente i Pusher Street og i Christianias nærområde

– Det er vigtigt at understrege, at vi ikke ønsker at øge konfliktniveauet. Målet med vores indsats er at komme den organiserede kriminalitet til livs og opnå en situation, hvor Christiania bliver et boligområde med en normal politibetjening. Vores nærbetjente skal kunne patruljere og have en helt normal dialog i Pusher Street, som det sker på Christianias øvrige områder, understreger politidirektør Anne Tønnes.

Politiet har i år alene beslaglagt ca. 200 kg. hash og knapt 3 mio. kr. i kontanter.

Selvom Københavns Politi nu øger tilstedeværelsen i Pusher Street, vil man også have fokus på den åbenlyse hashhandel andre steder i politikredsen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.