Veterantog starter brande
Nordsjællands Veterantog er et yndet udflugtsfmål for både børnefamilie og jernbaneentusiaster og byder på masser af oplevelser – men i dag har turen med veterantoget budt på en noget anderledes oplevelse. Veterantoget har nemlig startet flere små brande.

Nordsjællands Politi meddelte søndag formiddag, at brandvæsnet og politiet er rykket ud til flere brande ved jernbanen omkring Græsted.

Ifølge Politiet har kørslen med veterantoget givet knister, som har antændt den tørre beplantning ved skinnerne.

Toget er nu standset og brandvæsnet på vej.

Veterantræf
Togkørslen er en del af det store veterantræf i Græsted, hvor der udover veterantog også deltager veteraner indfor biler, busser, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner, militærkøretøjer og meget mere. Desuden byder træffet på kræmmermarked, stumpemarked, tivoli, musik og meget andet. GRæsted Veterantræf forsætter frem til mandag, 2. pinsedag kl. 16.0..

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.