Helsingør: Brand hærgede villakvarter
Tre villaer og et par carporte står onsdag eftermiddag i flammer i et villakvarter i Helsingør.

Politi og brandvæsen blev klokken 12.43 kaldt ud til en brand i en villa og carport på Valnøddevænget. Kort efter havde ilden bredt sig til en villa og carport på Bøgebakken. Og endnu inden ilden var slukket, var en tredje villa brudt i brand.

Nordsjællands Politi oplyser, at der er blevet fjernet gasflasker i området for at undgå eksplosionsfare forbindelse med slukingsarbejdet og politiet opfordrer til, at man giver brandfolkene arbejdsro.

Brandene er under kontrol og brandfolkene er i skrivende stund i gang med efterslukningsarbejdet.

Ifølge Nordsjællands Politi er det endnu for tidligt at fastslå årsagen til branden.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.