Tidligere borgmester bliver udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn

Holbæks tidligere borgmester Søren Kjærsgaard har fået nyt job i Sparekassen Sjælland-Fyn. Foto: Holbæk Kommune


Holbæks tidligere borgmester, Søren Kjærsgaard, skal fremover være udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Søren Kjærsgaard blev borgmester i Holbæk Kommune i 2010 for Venstre, men efter kommunalvalget sidste år fik kommunen ny borgmester, da socialdemokraten Christina K. Hansen fik samlet et flertal for sig, som borgmester. Søren Kjærsgaard blev derefter gruppeformand i Venstres kommunalbestyrelsesgruppe. På det kommende kommunalbestyrelsesmøde i den kommende uge, vil han officielt anmode om tilladelse til at udtræde af kommunalbestyrelsen.

Sparekassedirktør: Han forstår hvordan lokalsamfund fungerer
Kjærgaards baggrund som jurist og borgmester er netop hvad man hos Sparekassen Sjælland-Fyn finder perfekt:

– Søren Kjærsgaard forstår, hvordan et lokalsamfund fungerer, og hvilke behov det har og ikke har. Samtidig har han en faglig indsigt i bl.a. de juridiske aspekter. Og sidst men ikke mindst, så brænder han for at kunne bidrage til væksten i lokalområderne – ikke bare i Holbæk, hvor han har sine rødder, men på hele Sjælland og Fyn, som bliver hans virkeområde, siger Lars Petersson og han tilføjer:

– Vi får med Søren Kjærsgaard en stor og kompetent kapacitet med ombord på holdet. Han er den helt rigtige til stillingen, og den helt rigtige til at styrke Sparekassen Sjælland-Fyns lokale relationer i de områder, vi er til stede. Vi vil gerne være med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem offentlige og private virksomheder til glæde for væksten i lokalområderne, siger Lars Petersson, der er administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.


Om sit nye job siger Søren Kjærsgaard:

– Jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at kunne bruge de kompetencer, jeg har bygget op i mit politiske virke som blandt andet borgmester gennem otte år. Min vigtigste opgave bliver at sikre fremdrift i projekter med nye forretningsmuligheder i både offentligt og privat regi, siger Søren Kjærsgaard og fortæstter:

– Jeg ser frem til at få kortlagt de potentialer, som blandt andet ligger i samarbejdet mellem offentlige virksomheder og sparekassen. Jeg glæder mig til at samarbejde med direktionen og de mange andre medarbejdere. Det er et drømmejob for mig at kunne bidrage til at udvikle Sparekassen Sjælland-Fyns forretningsområder, siger Søren Kjærsgaard, som i forbindelse med sit nye job forlader kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune.

Holbæks tidligere borgmester tiltræder sit nye job pr. 1. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.