23-årig kørte hasarderet på motorvejen

Onsdag klokken 17.48 fik politiet en anmeldelse fra en bilist, som fortalte, at en anden bilist kørte hasarderet på Helsingørmotorvejen nær Gentofte.

Ifølge anmelderen kørte bilisten i nordgående retning og skiftede vognbaner på uforsvarlig vis for derefter at bremse unødigt op, ligesom han kastede affald ud af bilens vinduer, hvoraf en tom sodavandsdåse ramte en bil.

En patrulje blev sendt til stedet og fik standset bilisten, der viste sig at være en 23-årig mand fra Helsingør. Nordsjællands Politi oplyser, at han fik læst og påskrevet, hvordan man skal gebærde sig i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.