Tyverier fra biler i Ringsted
Lørdag for- og eftermiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi ikke mindre end 15 anmeldelser om indbrud i personbiler.

Indbrudene er sket på Nørregade – Skovgården – Teglovnsvej – Prinsessevænget og Ærtekildevej i Ringsted by.

I løbet af natten mellem fredag (St. Bededag) og lørdag havde bilerne typisk fået knust en eller flere ruder, hvorefter der i mange tilfælde var sket gennemrodning af handskerummet. Fra nogle bilerne var stjålet f.eks. GPS, CD-ere, solbriller, computer, sko og mindre kontantbeløb, medens der intet var stjålet fra andre køretøjer, som blot var rodet igennem. Bilejerne har generelt ikke bemærket noget i forbindelse med tyverierne eller forsøgene herpå i løbet af natten.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket mistænkelige personer eller gjort andre observationer af betydning for sagerne på de anførte veje i Ringsted. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.