Problemer for S-togene tirsdag efter uheld på Frederikssund Station

Arkivfoto: Trond Strandsberg (CC BY-SA 3.0)

Skader på et kørestrømsanlæg giver tirsdag problemer for S-togene mellem Frederikssund og Ballerup. Det skriver Frederikssund Posten.

Et S-tog kørte mandag aften ind i en sporstopper på Frederikssund Station og rev i den forbindelse ca 200 meter køreledning ned. Ifølge Banedanmark gav uheldet omfattende skader på kørestrømsanlægget på Frederikssund station og det betyder, at togene tirsdag vil køre hvert 20. minut mellem Frederikssund og Ballerup.

Allerede mandag aften var Banedanmark igang med at reparere køreledningerne og Banedanmark regner med, at man i løbet af tirsdag kan melde hvornår det forventes at reparationen er færdig så togtrafikken kan genoptages i normalt omfang, skriver Frederikssund Posten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.