Flere biler impliceret i uheld på motorvej
Fredag aften ved 22.30-tiden blev politi og redningsmandskab sendt til et større færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Karlslunde.

Flere biler var impliceret i uheldet og spærrede motorvejen i sydgående retning syd for afkørsel 28 Greve C. Motorvejen blev derfor formelt spærret, så trafikken i sydgående retning blev ledt væk fra motorvejen under rednings- og oprydningsarbejdet.

Uheldet skete, da en 27-årig mand fra København ville skifte vognbane og under sit vognbaneskift stødte sammen med en anden personbil ført af en 22-årig mand fra Næstved. Begge parter mistede herredømmet over deres biler, hvilket bevirkede, at syv andre bilister indirekte blev impliceret i færdselsuheldet.

Den 27-årige var påvirket af spiritus under kørslen og fik i forbindelse med en kontrol på skadestuen udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kom ingen til skade ved uheldet, og oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 00.45, så motorvejen kunne blive åbnet i sydgående retning.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.