43-årig varetægtsfængslet for vold mod taxachauffør
En 43-årig mand fra Køge er blevet varetægtsfænglset, sigtet for vold mod en taxachauffør.

Episoden fandt sted lørdag aften ved 20.30-tiden ved Ølby Centret da chaufføren kom kørende langsomt og med nedrullet vindue. En mand slog taxachaufføren i hovedet gennem vinduet med en øldåse i hånden, så chaufføren fik en flænge ved øjenbrynet. Han måtte efterfølgende en tur på skadestuen til behandling.

Voldsmanden var ifølge den forurettede blevet sur over, at han skulle vente på en anden taxa end den, som taxachaufføren kørte i. Politiet fik kort efter kontakt til den formodede voldsmand, en lettere spirituspåvirket 43-årig mand fra Køge, som blev anholdt for volden mod taxachaufføren.

Den 43-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet til den 17. maj.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.