Bakken efter uheld: Vi beklager dybt
I weekenden blev en 12-årig dreng bragt til hospitalet med blødninger i hovedet og delvist blind efter en tur i forlystelsen ‘Skyroller’ på Bakken.

Politiet har efterfølgende afspærret forlystelsen, der vil være lukket indtil den igen er blevet sikkerhedsgodkendt.

– Vi beklager dybt, at en af vores gæster har haft en meget ubehagelig oplevelse i en af vores forlystelser. Det er en situation, vi tager meget alvorligt, og som vi er i fuld gang med at undersøge til bunds. I den forbindelse skal forlystelsen Skyroller gennemgå en teknisk udredning, så vi kan få klarlagt, om forlystelsen har været ramt af en teknisk fejl, som er årsag til de skader, drengen har pådraget sig. Force Technology har sammen med politiet været forbi og foretage undersøgelser på forlystelsen tirsdag eftermiddag, og vi forventer, at der foreligger en rapport i løbet af onsdag eftermiddag, siger administrerende direktør for A/S Dyrehavsbakken Nils-Erik Winther.

Den fire år gamle forlystelse har den 21. marts op mod Bakkens sæsonstart den 23. marts i år gennemgået alle lovpligtige tekniske undersøgelser og er her blevet godkendt af Dansk Teknologisk Institut.

– Vi skal være fuldstændig sikre på, at Skyroller opfylder de påkrævede tekniske sikkerhedskrav, før vi åbner denne forlystelse igen. Det er det eneste, vi med sikkerhed kan sige her og nu,” siger Nils-Erik Winther.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.