Ransagning afslørede hash og cannabis-produkter
Arkivfoto: noexcusesradio / Pixabay

Torsdag formiddag ransagede specialpatruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi en adresse i Asnæs i Odsherred efter mistanke om, at der kunne være euforiserende stoffer på stedet.

Politiet havde i forvejen skaffet retten tilladelse til at ransage adressen og man kom ikke til at gå tomhændet fra stedet.

Politiet fandt knap 1,6 kg marihuana, ca. 25 gram hash, en joint, fire cannabis-”slikkepinde”, ca. to liter cannabis-creme, et kontantbeløb samt diverse remedier til produktion af de fundne produkter, som ifølge den foreløbige efterforskning i sagen formodes at være blevet solgt/distribueret via en lukket gruppe på et socialt medie.

På adressen traf politiet en 45-årig mand og en 46-årig kvinde fra Asnæs, som blev sigtet for besiddelse af hashen, marihanaen og de forskellige cannabis-produkter med henblik på videresalg. De ulovlige effekter blev beslaglagt, og politiet skal nu have cannabis-cremen nærmere undersøgt for at finde indholdet af THC i produktet.

Politiet fortsætter efterforskningen og når den er færdig og de resultatet af den kemiske undersøgelse foreligger vil de to sigtede høre fra politiet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.