Spritbilist kørte ind i hegn
Søndag aften kort før midnat kontaktede en bilist politiet og fortalte, at en anden bil slingrede af sted ad Sorøvej mod Slagelse.

En politipatrulje blev sendt af sted og fik kontakt med den slingrende bilist ved en tankstation på Holbækvej, men han standsede ikke, da politifolkene satte udrykningsblinket på. Hvad politiet ikke formåede, det formåede et hegn. Bilisten kørte nemlig ind i et hegn på en p-plads, hvor politiet mødte føreren.

Bilsten, en 55-årig mand fra Slagelse, blev alkometertestet og den afslørede en promille, der var højere en tilladt. Politiet anholdt derfor manden og sigtede ham for spirituskørsel. Det viste sig, at han i forvejen var frakendt kørekortet, så han blev derfor også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.